Půjčka pomocí SMS zprávy

V těchto SMS půjčkách hledejte pouze krátkodobý úvěr. Jejich splatnost se pohybuje zpravidla do 30 dnů.Nejčastěji vám bude nabídnuta částka

Krátkodobý úvěr

Hledáte rychlou půjčku na krátký čas, prostřednictvím které byste obdrželi potřebné finanční prostředky ve stejný den, kdy jste podali žádost? Nejjednodušším řešením, jak opravdu brzy získat peníze, je zažádat o půjčku přes SMS od nebankovní společnosti. V těchto SMS půjčkách hledejte pouze krátkodobý úvěr. Jejich splatnost se pohybuje zpravidla do 30 dnů. O co vlastně v takové sms půjče jde? Nejčastěji vám bude nabídnuta částka od 1 000 korun do 15 000 korun.

Splatnost SMS půjčky závisí na celké výši poskytovaných finančních prostředů a bez pochyby i na vašich možnostech. Půjčené peníze můžete například vrátit již druhý den, nebo za několik týdnů, hranicí je zde pro vás však 30 dnů. Samozřejmě je možné zažádat si o prodloužení této doby, ale je nutné počítat s poplatkem. Splatnost lze prodloužit i o nekolik měsíců, to je ale zpravidla možné jen u vyšších půjčených sumách. Již ze samotného názvu půjčky lze vyčíst, jakým způsobem se o ni žádá. Samotné vyřízení je přes sms zprávu, což postačí jako žádost o půjčku a ověření identity žadatele. V dnešní době je výhodná i možnost podání žádosti online prostřednictvím internetových stránek poskytovatele.

Spousta zájemců dá přednost raději SMS podobě, jiní zvolí přednostně internetový online formuláři, jež je k nalezení na stránkách poskytovatele těchto drobných půjček. A v neposlední řadě lze většinu nebankovních společností, které nabízejí krátkodobé úvěry, kontaktovat přímo telefonicky. Pokud zvolíte online žádost, je nutné vyplnit několik základních osobních údajů. Konkrétní údaje se liší podle určité společnosti, každopádně však počítejte zpravidla vždy s uvedením vašeho jména, telefonního čísla a zpravidla i emailové adresy. U některých poskytovatelů je třeba zadat i adresu, a to většinou v případech, kdy si nebankovní společnost, kterou jse si zvolili, před poskytnutím úvěru prověřuje vaši platební morálku a záznamy v registrech dlužníků, zejména v registru SOLUS. Před tím, než pro SMS půjčku rozhodnete, je určitě dobré promyslet výši půjčky.

Sháníte-li peníze opravdu neodkladně a rychle, a banka s vámi neche mít nic společného, nebo zkrátka jen nemáte čas na zdlouhavou administrativu, tak pro vás může být půjčka přes SMS jediným řešením z této ošemetné situace. Důležitým  pravidlem je, vzít si půjčku jen na částku v takové výši, kterou nutně potřebujete. Jako příklad si představte, že se vám rozbije myčka na nádobí a oprava vyjde na 3 000 korun. Půjčte se tedy jen ty potřebné 3 000 Kč. Toto můžete brát jako doporučení, které souvisí s celkovými náklady na půjčku. Není totiž žádným tajemstvím fakt, že půjčky od nebankovních společností jsou celkem drahé. Vyjádříme-li tuto skutečnost pomocí RPSN (roční procentuální sazba nákladů) vyjde nám, že náklady jsou ve stovkách až tisících procentech. Není tedy zrovna výhodné půjčovat si více než skutečně potřebujete a zbytečně tak platit více peněz při splácení.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

rightBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_10/dffaa365321e0317c1eebbb451fb8fd4.jpeg 155 20 right 160 600 1 http://www.prace-inzerce.cz leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/560326abce6a42f88fa9e442bfe32751.jpeg 155 20 left 160 600 1 http://www.tattoomania.cz/